Laatste Nieuws

Opname nieuwe nummers

De komende weken is Hollenboer weer  druk  in de Hillroad Studio van Ruud Thijs voor de opnames van nieuwe nummers. Kijk op onze facebook pagina voor meer foto's.  

Hillroad records

Opnames bij RTV Oost

Vanmiddag was Hollenboer in de studio bij @rtvoost waar we 5 akoestische liedjes op hebben genomen met Bas Treffers en Peter Heideman.

RTV Oost komt met Noabers: een serie komische sketches

Op de facebookpagina van RTV Oost waren ze al onafhankelijk van elkaar te zien; komische sketches die zich afspelen in een fictieve Twentse gemeenschap. De serie van de vier sketches met de naam ‘Noabers’ vormt samen een pilotaflevering die op zondag 26 maart op TV Oost wordt uitgezonden.

Eind januari vonden de opnames plaats op typische Twentse plekken in en rond Fleringen, Almelo en Rijssen. De verschillende verhalen spelen zich af bij een bushalte, een brug, in een huis en in de Grote Kerk in Almelo. Eén van de acteurs is Ilse Warringa, bekend van TV Oost serie De Groote Markt 30 en de VPRO-serie Toren C. De intromuziek van de serie wordt verzorgd door het Sallands cabaret trio Höllenboer, onder meer bekend van de hit 'Busje komt zo’.

De pilotaflevering ‘Noabers’ zie je op zondag 26 maart om 11.35 uur op TV Oost. De uitzending wordt herhaald om 12.35, 14.25, 16.40 en 17.20 uur. Studio MAD, gevestigd in Almelo, is producent van de serie. De pilotaflevering is mede tot stand gekomen met subsidie van het Mediafonds.

© Höllenboer music bv. Voor info en boekingen Herman Albers 06-14656349

Facebook Likebox Slider