Laatste Nieuws

Opname nieuwe nummers

De komende weken is Hollenboer weer  druk  in de Hillroad Studio van Ruud Thijs voor de opnames van nieuwe nummers. Kijk op onze facebook pagina voor meer foto's.  

Hillroad records

Opnames bij RTV Oost

Vanmiddag was Hollenboer in de studio bij @rtvoost waar we 5 akoestische liedjes op hebben genomen met Bas Treffers en Peter Heideman.

Hollenboer zit niet stil.

Deze week  twee nummers in de Hillroad studio afgerond. Nu in overleg met enkele creatieve studenten van de CIBAP om er een passende clip bij te maken. 

Intussen zijn ook de foto’s gemaakt voor het nieuwe theaterprogramma 2017-2018. We hebben hiervoor een ochtend kunnen beschikken over museumboerderij Strunk in Raalte. Tonnie Oosterlaar hanteerde de schmink kwast.  De foto’s zullen binnenkort  op de site verschijnen.

Inspiratie en transpiratie.

Op de maandagavond wordt druk  gerepeteerd met een aantal nieuwe nummers zodat we vanaf volgende seizoen weer met een fris programma op de planken kunnen.  

 

Binnenkort staat ook weer de traditionele biljartpartij tegen de Krukkerts op stapel. We hopen de beker van de tegenstander over te nemen. 

 

© Höllenboer music bv. Voor info en boekingen Herman Albers 06-14656349

Facebook Likebox Slider